Rólunk

Vállalatunk több mint 20 éves szakmai múltra tekint vissza: 1999-ben egyéni vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, majd 2011-től cégünk immár kft.-ként működik.

Fő profilunk a generálkivitelezés és intézmények üzemeltetése, elektromos rendszerek kiépítése, javítása, karbantartása, valamint ipari és lakossági energiaellátó rendszerek telepítése, felügyelete.

Villamosipari szolgáltatásaink mellett – a megrendelő igényeinek megfelelően – teljeskörű felügyeleti ellátást, műszaki szerviztevékenységet, valamint tervezést és szaktanácsadást is vállalunk. Vállalatunk elsődleges célkitűzése, hogy ügyfeleink megrendeléseit a lehető legrövidebb idő alatt, legprofesszionálisabb módon teljesítsük. Ennek érdekében szakmailag magasan kvalifikált csapatot állítottunk össze.

Cégünk számos szakembert foglalkoztat, kollégáink megbízhatóan végzik az elektromos rendszerek karbantartását, ellenőrzését, valamint az épületüzemeltetéssel kapcsolatos munkálatokat.

Munkatársainknak jól felszerelt szerszám- és műszerpark áll rendelkezésére. Gépész és karbantartó kollégáink több mint 20 éves kereskedelmi banki műszaki üzemeltetési, kivitelezési, szerelési tapasztalattal bírnak, illetve sürgős anyagbeszerzés terén ugyancsak többéves rutinnal rendelkeznek.

Az általános műszaki karbantartásokat a budapesti központból végezzük, a napi javítások mellett ellenőrzés és hibafelmérés is feladataink közé tartozik. A feltárt hibákról munkalapot és jegyzőkönyvet vezetünk, melyet a megrendelővel hitelesítünk. Diszpécserszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető.

Másik vállalatunk, az USV Kft. 1998-as megalakulása óta a kritikus energiaellátás területének specialistájává, egyben meghatározó szereplőjévé vált. Cégünk az ABB részét képező GE Industrial Solutions magyarországi képviselője.

Az USV Kft. kizárólag prémium termékekkel foglalkozik. Cégünk stabil partneri viszonyt tart fenn bankhálózatokkal, gyógyszergyárakkal, bevásárlóközpontokkal, számítógépes géptermekkel és sok egyéb vállalattal is, ahol nélkülözhetetlen a folyamatos áramellátás.

Az USV Kft. által forgalmazott egy-, illetve háromfázisú berendezések, valamint a dízelaggregátorok több magyarországi és régiós szervezet számára biztosítják a folyamatos áramellátást.

Cégünk a berendezések forgalmazásán kívül szerviz-, illetve karbantartási tevékenységet is végez, ismerje meg szolgáltatásainkat az usv.hu weboldalon keresztül.